Jorge Mazaira, director técnico do Consello Regulador da D.O. Valdeorras, presenta os viños desta denominación de orixe nunha charla-coloquio no salón Gourmet de Madrid; dentro dos actos que conforman o “Salón dos Sentidos”, iniciativa que parte das Consellerías de Medio Rural e Medio Mariño da Xunta de Galicia.
A través deste vídeo, cortesía dos compañeiros de Cocinagallega.es, páxina de importante calado informativo a nivel gastronómico, turístico e cultural de Galica; presentámosvos a intervención do responsable técnico do Consello Regulador da D.O. Valdeorras dentro da charla-coloquio “Viño da D.O. Valdeorras e Algas Galegas (Conservas Lou)”.
Está charla está incluída dentro dos actos deseñados pola Consellería de Medio Rural en colaboración coa Consellería de Medio Mariño da Xunta de Galicia, para a presentación e exaltación dos produtos de galegos no Salón Gourmets de Madrid.
No hay comentarios:
Publicar un comentario