lunes, 27 de septiembre de 2010

Resultados do primeiro Certamen Internacional con Viño de Valdeorras


Das 50 receitas finalistas, a organización comprácese en anunciar como as máis destacadas e seguindo esta orde a:

Gañadora a Dna. Daniela Paola Hernández, natural de Neuquén, en Patagonia, Arxentina; pola receita "Cola de cadril con arroz de fungos e salsa emblemática"

2ª clasificada a Dna. María Cao Méndez pola receita "Agamardira"

3ª clasificada a Dna. Tiziana Fernández Santalices, da Merca, Ourense; pola receita "Charlota de Berenxena ao viño de Valdeorras"

4ªclasificada a Dna. Helena Martín, natural de Barcelona, pola receita "Choucroute Garnie"

5ª clasificada a Dna. Stella Trindade Fernández de Canelones, Uruguai; pola receita "Peras veuna tinto con salsa de arándanos"

Enviamos o noso máis sincero agradecemento a todos os participantes que fixeron posible que o I Certame Internacional de Receitas con Viño de Valdeorras  se convertira nun verdadeiro éxito.