
O Chef do restaurante Noma, en Copenhague, distinguido como o mellor do mundo por «Restaurant Magazine»
Redzepi é a nova referencia mundial en cociña, segundo a prestixiosa lista S. Pellegrino que elabora a británica Restaurant Magazine , na que desbancou ao catalán Ferran Adrià, tótem dos fogóns durante catro anos consecutivos. Curiosamente, traballou durante un ano no Bulli e asegura que foi a experiencia máis importante da súa vida como chef.
Pero xa no 2002 o chef danés veo a Galicia para visitar adegas da Denominación Orixe Valdeorras. Seis anos máis tarde repetiu visita con motivo do primeiro Fórum Gastronómico en Santiago de Compostela.
Fonte: La Voz de Galicia.
Pero xa no 2002 o chef danés veo a Galicia para visitar adegas da Denominación Orixe Valdeorras. Seis anos máis tarde repetiu visita con motivo do primeiro Fórum Gastronómico en Santiago de Compostela.
Fonte: La Voz de Galicia.